Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.758.820 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3678310073 vagy +36303834000 | tartalywebaruhaz@gmail.com

INOX tartályokhoz: Kezelési és karbantartási útmutató 

Kezelési és karbantartási útmutató, valamint Garancia nyilatkozat és EK – nyilatkozat // CE megfelelőségi nyilatkozat az AISI 304-es minőségű nemesacélból készült tartályokhoz;

-

GYÁRTÓ: KMS Malerič d.o.o Ogulin 1 a 8344 Vinica;

FORGALMAZÓ: TARTÁLYGYÁR KFT. 6238 Imrehegy Külterület 085/2 hrsz.

-

Kezelési és karbantartási útmutató,

A rozsdamentes acél tartályok bor, pálinka, gyümölcslé, méz, ivóvíz és egyéb, nem agresszív folyadékok tárolására készültek. Ha a tartályokban a felsoroltakon kívül más folyadékot kíván tárolni, kérdezze a forgalmazót!

Az alkalmazást megelőzően a tartály jól mossuk ki, vízzel és tartályok tisztítására használt adalékanyagokkal tisztítószerekkel, ezután öblítsük, majd szárítsuk meg.

Fontos, hogy használat előtt, alaposan mossuk ki a csaptelepet és bármely más részét, amely érintkezésbe kerül a folyadékkal ( pl. a szelepek, kotyogó, kotyogó csatlakozó, adapter, , úszófedél, porzáró fedél).

Az első használat előtt állítsa össze a tartályt, a csap(oka)t óvatosan tekerje a helyére, úgy, hogy előzőleg tömítő teflonszalaggal tekerje be a csapot, majd óvatosan csavarja be, nehogy a menet megsérüljön !

Amikor a tartály tele van folyadékkal, ellenőrizze az összes csapot, a csöpögés, szivárgás megelőzése miatt. Ha szükséges, húzzon utána.

Borseprő, borkő eltávolítása forró vízzel vagy tisztítószerrel könnyen megoldható. Nem szabad eltávolítani éles tárggyal, mivel ez károsíthatja a felületet a tartályban.

Ha a tartályban úszófedél van, a mozgó fedél és a tartály fala közé öntsünk szükséges mennyiségű élelmiszer-ipari paraffinolajat.

FONTOS:

  • SO2 spray-t közvetlenül használni tilos; Az SO2 vizes oldatát is csak abban az esetben lehet használni, ha nem a folyadék felszínére önti, hanem alaposan elkeveri. Az üres tartályt nem szabad SO2-dal vagy vizes oldatával kezelni.
  • Az SO2 és vizes oldatai nem helyes használata a tartály kilyukadásához vezet, az ilyen típusú hiba nem garanciális probléma!
  • Tilos használni klór tartalmú tisztítószereket, mind a külső, mind a belső tisztítás során. A környezetben használt tisztítás során felszabaduló klór lecsapódik a tartály falán és korróziót okoz, ezért a környezetben sem használhatók klór tartalmú tisztítószerek!
  • A kén és a klór okozta korrózió nem garanciális probléma!

 

GARANCIA NYILATKOZAT:

A gyártó – és a forgalmazó - ezúton kijelenti:

  • termék a megadott termékek tárolására megfelelő;

  • a jótállási idő alatt a gyártó biztosítja a szükséges alkatrészeket, valamint szükség esetén a javítást, ill. ha szükséges a cserét!

  • Ha a termék a garanciális időn belül a rendeltetésszerű használat ellenére meghibásodik, a gyártó vállalja a javítást, a csrét vagy a vételár visszafizetését, a törvényben meghatározott időn belül!

 

A garancia a kitöltött garancia nyilatkozattal, valamint a számlával a vásárlás napjától érvényes!

A garancia érvényét veszti, ha nem tartották be a használati utasítást, a tartályt nem rendeltetésszerűen használták, javítást nem a gyártónál vagy a forgalmazónál végezték!

Meghibásodás esetén kérem keresse a magyarországi hivatalos forgalmazót, aki intézkedik a tartály javításáról, cseréjéről, esetleg a vételár visszafizetéséről!

Garancia időtartama: 12 hónap

Termék megnevezése: Nemesacél tartály

 

Sorszám ...........................

 

 

.....................................................................................

eladó pecsét és aláírás

 

 

EK – nyilatkozat CE megfelelőségi nyilatkozat

 

KMS Malerič d.o.o. Ogulin 1A 8344 Vinica, mint gyártó kijelenti, hogy a gyártó kizárólagos felelőssége, hogy a rozsdamentes acél tartályok megfelelnek a következő rendelkezéseknek:

Élelmiszerrel való érintkezés: A termék szerkezeti anyaga megfelel az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról szóló 89/109 / EGK európai irányelv előírásainak.

Ezenkívül megfelelnek a következő nemzetközi szabványoknak:

SIST EN 1672--: 1997

SIST EN ISO 12100-2:2004

 

Hitelesítés:

...............................................................................

Lajkó Gáborné ügyvezető TARTÁLYGYÁR Kft.